Om Madværkstedet

Vi tilbyder gastronomiske oplevelser

Madværkstedet er startet med lysten til at udbyde gastronomiske oplevelser og kurser for en variation af deltagere. Vi er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til gastronomiske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Teambuilding, vennehygge, madkursus og kokkeskole?

På Madværkstedet ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det
COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder. I kommer med temaet, vi skaber arrangementet.

Bag Madværkstedet

Drivkraften i Madværkstedet er Jytte Krogh Langkjær – en madnørd af klasse, hvis erfaring med kogekunstner rækker lige så langt tilbage, som hendes nysgerrighed driver hende frem.

Jytte er underviser på de fleste af Madværkstedets madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Madværkstedet skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres samarbejdspartnere og vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasendes lækker mad som hovedingredienser.

Velbekomme!

 

Værd at vide

Priser: fra 500,- pr. person, eller fra 7500,-  for et madkursus. Priserne er ekskl. moms. Gælder pr. kursus, dag eller aften og er incl. råvarer, opskrifter, kursusleder og lokaler. Drikkevarer afregnes særskilt.

Værd at vide:

 • På Madværkstedet anvender vi flest råvarer fra danske leverandører og helst økologiske råvarer
 • Vi tænder ikke på madspild eller rovdrift på vores fælles ressourcer
 • Madværkstedet har plads til 26 kursister i vores køkken
 • Lokalet kan også anvendes som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder
 • I vores lokaler er der plads til op til 40 mennesker, og vores køkken kan klare op til 26 kursister
 • I kan køre nemt til Madværkstedet og vi tilbyder gratis parkering ved døren

Lej lokalet – lokalesilkeborg.dk

Du kan leje lokalet

 • Madværkstedet har plads til 24 kursister i vores køkken
 • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
 • Her er plads til 40 personer
 • Der er fine tilkørselsforhold og parkering ved døren
 • Se mere på Lokale Silkeborg

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.