Om Madværkstedet

Vi tilbyder hyggelige oplevelser

Madværkstedet er startet med lysten til at tilbyde hyggelige og  kulinariske  oplevelser, hvor gode relationer og minder skabes.

Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til kulinariske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Vi er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

Cook&Talk

På Madværkstedet ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det 
COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder.

Bag Madværkstedet

Drivkraften i Madværkstedet er Jytte Krogh Langkjær – hvis erfaring med kogekunstner rækker lige så langt tilbage, som hendes nysgerrighed driver hende frem, med hang til kvalitet.

Jytte er underviser på de fleste af Madværkstedets madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Madværkstedet skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres kunder og samarbejdspartnere eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasendes lækker mad som hovedingredienser.

Velbekomme!

 

Værd at vide

Værd at vide:

 • På Madværkstedet anvender vi flest råvarer fra danske leverandører og helst økologiske råvarer
 • Vi tænder ikke på madspild eller rovdrift på vores fælles ressourcer
 • Madværkstedet har plads til 30 gæster i vores køkken
 • I vores lokaler er der plads til 40 siddende gæster og 50 personer hvis det er foredrag
 • Lokalet kan også anvendes som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder
 • I kan køre nemt til Madværkstedet og vi tilbyder gratis parkering ved døren

Priseksempler

Cook&Talk

3 timer – 400 kr./500 kr. pr. person

 

Vi starter aftenen i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 2-3-retters menu, og vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.

Pris for et arrangement fra 7.500 kr./9.375 kr.
Fredag og lørdag 8.500 kr./10.625 kr.

Cook&Talk

4 timer – 500 kr./625 kr. pr. person

Vi starter aftenen i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 3-4-retters menu, og vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I hygger med at snacke små retter undervejs. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.

Pris for et arrangement fra 7.500 kr./9.375 kr.
Fredag og lørdag 8.500 kr./10.625 kr.


Cook&Talk  & grill

5 timer – 550 kr./700 kr. pr. person

Vi starter aftenen i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 4-5-retters menu, og vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I hygger med at snacke små retter undervejs. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.
I får jeres eget Weber grillforklæde med hjem.

Pris for et arrangement fra 7.500 kr./9.375 kr.
For fredag og lørdag 8.500 kr./10.625 kr.

 

Cook&Talk med Weber Grilning

5 timer – 600 kr./750 kr. pr. person

Vi starter aftenen med en velkomstdrink og snacks. Herefter går vi i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 4-5-retters menu, og vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I hygger med at snacke små retter undervejs. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.
Inkl. aperitif og appetizers, og I får jeres eget Weber grillforklæde med hjem.

Pris for et arrangement fra 7.500 kr./9.375 kr.
For fredag og lørdag 8.500 kr./10.625 kr.

Cook&Talk med Weber Grilning

5 timer – 995 kr./1.250 kr. pr. person.

Vi starter aftenen med en velkomstdrink og snacks. Herefter går vi i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 5-6-retters menu. Vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I hygger med at snacke små retter undervejs. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.

Inkl. aperitif og appetizers, Weber grillforklæde og gave, økologiske specialøl og vand, gode økologiske vine og en fantastisk dessertvin under arrangementet.

Pris for et arrangement fra 9.950 kr./15.450 kr.

 

 

Cook&Talk Complet 

7 timer – 1.240 kr./1.550 kr. pr. person.

I indleder dagen med jeres møde, hvor vi serverer kaffe, te, kage og frugt. 
Vi starter aftenen med en velkomstdrink og snacks. Herefter går vi i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 5-6-retters menu. Vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I hygger med at snacke små retter undervejs.

Inkl. aperitif og appetizers, Weber grillforklæde og gave, økologiske specialøl og vand, gode økologiske vine og en fantastisk dessertvin under arrangementet.

Pris for et arrangement fra 12.400 kr./15.500 kr.

Cook&Talk TotalComplet 

12 timer – 1.500 kr./1.875 kr. pr. person.

I indleder dagen med jeres møde, hvor vi serverer en god morgenmad, frokost, kage og frugt.
Vi starter aftenen med en velkomstdrink og snacks. Herefter går vi i vores hyggelige køkken, hvor vi tilbereder en 5-6-retters menu. Vi laver nogle af retterne på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. Vi hygger med at snacke små retter undervejs. 

Inkl. aperitif og appetizers, Weber grillforklæde og gave, økologiske specialøl og vand, gode økologiske vine og en fantastisk dessertvin under arrangementet.

Pris for et arrangement fra 15.000 kr./18.750 kr.

Cook&Talk for grupper

3 timer – 375 kr. pr. person ved 20 personer, derover 350 kr.

Kurset henvender sig til foreninger, private, polterabend, loger og lignende. Vi starter aftenen med, at I går i vores hyggelige køkken, hvor I laver en flot buffet eller en spændende tallerkenanretning. Nogle af retterne laver vi måske på vores dejlige, overdækkede Weber grillterrasse. I slutter aftenen af med hygge og snak ved et veldækket bord.

Pris for et arrangement fra 7.500 kr.
Fredag og søndag 9.000 kr.

 

 

Cook&Talk Onsite

 Vi rykker også gerne ud til jeres lokation og holder ovenstående Cook&Talk arrangementer, hvor vi kan medbringe telte, grill, samt køkkengrej og råvarer. Kontakt os for nærmere tilbud på 30 53 35 48 eller mail@madvaerkstedet.dk.

 

Lej lokalet – lokalesilkeborg.dk

Du kan leje lokalet

 • Madværkstedet har plads til 30 kursister i vores køkken
 • Her er plads til 40 siddende gæster, og 50 personer til foredrag
 • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
 • Der er fine tilkørselsforhold og gratis parkering ved døren
 • Se mere på Lokale Silkeborg

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.