Ingredienser

  • 250 g kikærtemel – besanmel
  • 6 dl vand eller danskvand
  • 2 tsk. nigellafrø – jomfru i det grønne
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. havsalt
  • Fedtstof: ghee, kokosolie eller olivenolie

Tilberedning

Sigt kikærtemel og krydderier ned i en passende skål.

Tilsæt væsken og rør godt rundt så der ingen klumper er. Lad det trække i 30 min.

Varm en titanium pande op til middel varme og smelt fedtstoffet på panden. Kom knap 1 dl dej på panden og fordel det jævnt ud. Bag pandekagerne til de er gyldne på begge sider.

Server dahl med kikærtepandekagerne og raita

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.