Grillkurser & Weber Grill Academy

Grillkurser skal være for alle

Og for enhver smag!  Grillen skal ikke bare opleves som en måde at lave mad på, mens vi nyder solen om sommeren. Tænk i stedet på den som en forlængelse af jeres køkken, og øget mulighed for at tilsætte nye smage og teksturer til din mad. Hos Madværkstedet elsker vi grillen. Den er fremme hele året, og bliver brugt både i gas- og kulversion og selv vores middelalderovn har også en grill øverst.  Kun kokkens fantasi sætter grænser for hvad der ender på vores grill. Vi er certificeret Weber Grill Academy, som et ud af bare 4 steder i hele Danmark. Det har vi valgt at blive, for at give jer den bedst mulige oplevelse, og flest mulige kurser. Her i blandt tilbyder vi dig, som enkeltperson, at deltage på Weber Grill Academy kurserne, foruden de holdkurser vi selv kreerer som events og oplevelser. 

8Jeres grillaften

Madværkstedet giver plads til mange kokke om oplevelsen, også ved vores grillaftener. Vores events er altid under Cook ‘n’ Talk konceptet, hvor vi prioriterer samværet og hyggen blandt jer, lige så højt som de gode, lækre opskrifter.
Vi oplever det giver den bedste stemning blandt vores hold, hvad enten det er baseret på jeres ideer, eller I har booket en færdig pakke.

Mangler I ideer til jeres grillaften, kan vi bl.a. anbefale:

  • Herreaften – Vi sørger for kød-overflod og masser af mandehørm
  • Grill boot camp – Vi slipper nybegynderne løs og guider jer kompetent til nye evner inden for grillens verden, hvad enten det skal være kul eller gas. Både temperaturstyring, direkte vs. indirekte varme, og opskrifter ryger på bordet…og grillen.
  • Hverdagsgrill – hvordan bruger I grillen til hverdag, når middag skal på bordet, og gerne indeholde både grønt og desserter?

Lige meget hvad I vælger, kommer I altid hjem med mættede maver, gode opskrifter, og hyggemeteret fyldt!

Book dit kursus nu

Kontakt os i dag på 30 53 35 48 og lad os sætte gang i dit COOK & TALK arrangement.

Weber Grill Academy kurser:

Gasgrill kursus - 19. september

Mandag  19. Sep. 2018 – 17:00 – 21:30

Har du også set det geniale i at grille med gas? Har du lyst til at prøve kræfter med en ny grill med masser af power, høj varme og nem betjening? Vil du lære alle gasgrillens finesser og have en række spændende nye grillopskrifter ind under huden? På dette kursus kommer du til at kende de nye Genesis II og II LX gasgrill plus andre gasgrill ind og ud.

Et tryk på knappen, og straks er Genesis II i gang – klar til, at du kaster dig ud i at jonglere med forskellige grillteknikker og -metoder, bl.a. direkte og indirekte varme, og prøver kræfter med kursets lækre opskrifter.

Læs mere og tilmeld dig nu

Kulgrillkursus - 1. oktober

Mandag 1. Okt. 2018 – 17:00 – 21:30

Har du savnet din elskede kulgrill hele sommeren? Er du vild med hygge og lyden af knitrende briketter? Kan du lide at grille på din kuglegrill, og vil du gerne have helt styr på at grille med kul?

Så er dette kursus perfekt for dig og din indre grillentusiast – uanset om du er grøn eller erfaren ved grillen. Bare du brænder for den moderne udgave af bålstedet.

Vi tænder den klassiske kuglegrill op, og udover at lære de basale grilltekniker, går vi et skridt videre og introducerer røgning og bagning. Her kommer både røggrillen, Weber Smokey Mountain Cooker, og topmodellen inden for kulgrill, Weber Summit Charcoal Grill også i spil.

Under kyndig vejledning af kokkene fra Weber Grill Academy tager vi dig med rundt i den spændende verden inden for kulgrillning og giver dig indsigt i de mange muligheder og det spændende smagsunivers.

Læs mere og tilmeld dig nu

STREET FOOD på grill feat. Weber Pulse - 8. oktober

Mandag  8. Okt. 2018 – 17:00 – 21:00

Street food er ikke, som mange tror, det samme som fast food. Det er derimod typisk meget delikate, smagfulde og energirige retter med internationale rødder. Traditionen for street food startede i det gamle Grækenland. Nu findes der foodtrucks og madmarkeder i de fleste storbyer, hvor man kan smage på mad fra hele verden ét og samme sted. Street food er også velegnet til tilberedning på grillen. Tag med på tur igennem gaderne i Skandinavien, Alabama, Taiwan og et smut omkring det franske køkken, og lad os vise dig, hvor nemt, du selv kan tilberede de lækre street food-retter på den nye digitale grill, Weber Pulse, og andre Webergrill. Du behøver ikke at begrænse dine ambitioner, bare fordi du har en mindre grill! Faktisk er alle Webers grill inkl. Weber Pulse, den transportable grill, Go-Anywhere, den lille gasgrill, Weber Q, og Webers andre gasgrill ideelle til street food, gourmetsnacks mv.

Læs mere og tilmeld dig nu

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.