Det grønne køkken

Værd at vide:

  • Kurset kan afholdes uden brug af mælk og gluten.
  • Det er muligt at opgradere kurset til at indeholde kød eller fisk
  • Råvarerne er primært økologiske og danske for den bedste kvalitet. Madværksteder støtter så vidt muligt lokale foretagende.
  • Op til 26 deltagere
  • Det kræver ingen køkkenfærdigheder for jer at deltage i at deltage i ”Pimp dine grøntsager”. Kom som I er!

PIMP DINE GRØNTSAGER

“Pimp dine grøntsager” er Madværkstedets klassiker, som altid er et stort hit ved vores deltagere. Det er et kursus til jer, der vil have inspiration til frokostsalater eller det grønne snit til aftensmaden. Eller hvis I mangler input til hvordan jeres hverdag ikke bare bliver grønnere, men mere farverig over hele paletten!

Vi snitter, smager og afprøver grønne genialiteter, som både mætter, frister og giver energi til hele familien.

I bliver klogere på smagskompasset,  det magiske mandolinjern, vegetabilske proteiner, unikke sammensætninger af grønt, groft og meget mere. Vi slutter aftenen med et stort, fælles tag-selv-bord, hvor vi går om bord i de mange retter.

Pimp dine grøntsager er jeres mulighed for sjove timer sammen med kollegaerne, vennerne, kærester, mænd og børn!  Jo flere folk, jo mere hygge.

Værd at vide:

  • Alle retter på kurset er vegetariske og råvarerne primært
    økologiske og danske
  • Kan opgraderes til at indeholde kød eller fisk
  • Kurset kan afholdes uden brug af mælk og gluten
  • Råvarerne er primært økologiske og danske
  • Op til 26 deltagere
  • Det kræver ingen køkkenfærdigheder at deltage i ”Lette sommersalater”. I kommer som I er, og vi hygger os.

LETTE SOMMERSALATER

Mexicansk mangosalsa, kartoffelsalat med estragon, råmarinerede svampe og retrokål med mormordressing. Bare for at nævne et par stykker.

Hos Madværkstedet elsker vi foråret og sommeren, som byder på et hav af valgmuligheder indenfor frugt og grøntsager. Råvarerne på denne tid af året er friske og sprængfulde af smag.

På kurset ”Lette sommersalater” sammensætter vi et bredt udsnit af årstidens danske og økologiske råvarer til sprøde salater, der kan spises som de er eller bruges som tilbehør til kød fra grillen.

I lærer at sammensætte de forskellige smage, der giver det gode modspil, bliver måske overrasket over hvad I kan slippe afsted med i  en salat der overrasker og kommer selvfølgelig hjem med tilfredse smagløg.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.