Opskrift

Råsyltede hokkaidogræskar med vanilje
Ingredienser
  • 1 stk. Hokkaido græskar – ca. 1,2 kg renset
  • 1 stk. Skal og saft af en appelsin
  • 4 dl. eddike
  • 600  g.  sukker
  • 2  stk. vaniljestænger
Sådan gør du
  1. Skær græskarene midt over og fjern kernerne med ske.
  2. Skær græskarene inkl. skræl i tynde både/strimler – ca. 3-5 mm tykke.
  3. Kog en lage af eddike, sukker og flækkede vaniljestænger, appelsinskal og saft.
  4. Tilsæt græskarstykkerne og kog til de bliver klare, det tager ca. 10 min.
  5. Kom græskarstykkerne i et rent henkogningsglas.
  6. Kog lagen ind til en tynd sirupsagtig konsistens.
  7. Hæld lagen over græskarene og luk låget.

Server de råsyltede græskar til f.eks. din langtidsstegte juleand.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.