2 dl sort eller rød Quinoa – kogt

150 g blomkål i små buketter
150 g broccoli (let dampet, lad det kysse vandet) i små buketter
1 mozzarella

Dressing:
2 spsk. olivenolie
4-6 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
2 spsk. limesaft
3 spsk. hakket friske basilikumblade
Smag til med salt og peber

Pynt med friske hele basilikumblade og mozzarella i skiver.

Kog quinoaen som anvist på pakken. Lad dem køle af. Rør dressingen sammen. Vend dressingen med quinoa og klargjort kål i små buketter. Drys quinoaen hen over salaten. Anret på et fad med mozzarella på toppen og pyntet med basilikumblade.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.