Om Madværkstedet

Gastronomisk kursusvirksomhed

Madværkstedet er en gastronomisk kursusvirksomhed beliggende i Silkeborg. Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til gastronomiske genialiteter og smagsoplevelser i særklasse.

Teambuilding, networking, madkursus eller kokkeskole. På Madværkstedet ved vi, at magi opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at få ting til at lykkes. Præcis dén magi kalder vi COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser. Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder. Temaet på dit arrangement er op til dig.

Bag Madværkstedet står Jytte Krogh Langkjær – en madnørd af klasse, hvis erfaring med kogekunst og sundhed rækker lige så langt tilbage, som nysgerrigheden på kogekunstens muligheder driver hende frem. Jytte er underviser på de fleste af Madværkstedets madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte kogekunstnere med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Madværkstedet skræddersy en aften, hvor medarbejderne, de potentielle kunder eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasendes lækker mad som hovedingredienser.

Velbekomme!

Undervisere

Pierono Gnoni

Hos Madværkstedet er du i gode hænder, når der står italiensk på menukortet. Vores underviser Pierono Gnoni er født og opvokset i Italien, har 20 års erfaring i restaurations-branchen og elsker mad, som Mama laver den. Det er alt dét, du får med dig hjem fra ét af Madværkstedets kurser på italiensk.

Nicky

Madværkstedets underviser i det asiatiske køkken hedder Nicky, som kommer fra Thailand, er under uddannelse som kok. Nicky er ekspert i det originale thaikøkken, hvor smagen er en perfekt afrunding af sødt, salt, syrligt og stærkt. Du lærer at bruge krydderier som chili, ingefær, galanga, koriander, citrongræs, kaffirblade og hvidløg i den perfekte kombination.

Stephanie

Til at undervise på vores bagekursus, har vi en af deltagerne på de danske bagelandshold, Stephanie Carbel Svendgaard. Stephanie er specialist i rullet dej og sødt bagværk. Hun har bl.a. deltaget ved DM i bagerskills to år i træk. Derudover har hun deltaget i EM for unge bagere og World Skills i Sao Paulo, hvor hun fik en flot bronzemedalje.

Værd at vide

Værd at vide:

  • På Madværkstedet bruger vi flest råvarer fra danske leverandører og gerne økologiske råvarer
  • Vi tænder ikke på madspild eller rovdrift på vores fælles ressourcer
  • Madværkstedet har plads til 24 kursister i vores køkken
  • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
  • Her er plads til 40 personer
  • Madværkstedet har fine tilkørselsforhold og parkering ved døren

Priser:

fra 500,- pr. person, eller fra 7500,-  for et madkursus. Priserne er inkl. moms.

Gælder pr. kursus, dag eller aften og er incl. råvarer, opskrifter, kursusleder og lokaler. Drikkevarer afregnes særskilt.

Lej lokalet – lokalesilkeborg.dk

Du kan leje lokalet

  • Madværkstedet har plads til 24 kursister i vores køkken
  • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
  • Her er plads til 40 personer
  • Der er fine tilkørselsforhold og parkering ved døren
  • Se mere på Lokale Silkeborg

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.