Ingredienser

  • 250 g kikærtemel – besanmel
  • 6 dl vand eller danskvand
  • 2 tsk. nigellafrø – jomfru i det grønne
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. havsalt
  • Fedtstof: ghee, kokosolie eller olivenolie

Tilberedning

Sigt kikærtemel og krydderier ned i en passende skål.

Tilsæt væsken og rør godt rundt så der ingen klumper er. Lad det trække i 30 min.

Varm en titanium pande op til middel varme og smelt fedtstoffet på panden. Kom knap 1 dl dej på panden og fordel det jævnt ud. Bag pandekagerne til de er gyldne på begge sider.

Server dahl med kikærtepandekagerne og raita

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.