Du skal bruge:

  • 500 g. grønkål – renset og tørret
  • ½ dl. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. løgpulver
  • 2 fed hvidløg
  • Friskkværnet peber

Tilberedning:

  1. Grønkålen skylles og dryppes godt af.
  2. Fjern stilkene fra grønkålen, pluk herefter grønkålen i passende stykker og kom det i en skål.
  3. Tilsæt olivenolie, presset hvidløg, løgpulver, salt og peber. Masser dressingen godt ind i grønkålen ved at kramme grønkålen.
  4. Hæld nu grønkålen på en bageplade og fordel grønkålen på pladen. Kålen må ikke ligge i lag.
  5. Sæt grønkålen ind i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 10 min. til de er tørre og sprøde, og let gyldne. Vend kålen rundt halvvejs. Pas på at grønkålen ikke får for meget varme.
  6. Tag kålen ud af ovnen og lad den køle af.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.