super nem og enkel fiskeret, med stor smag.

4 stk. store rødspættefile, skrubber eller lignende fladfisk.
Revet citronskal af én lille øko. citron
½ tsk. revet muskatnød
2 spsk. fedtstof – olivenolie, smør eller kokosolie
Salt og peber

1 bt. toscanakål skåret i strimler
1 stort rødløg skåret i både

4 fed hvidløg skåret i tern

2 tsk. gurkemeje
2½ dl fløde eller soyafløde
4 stk. citronskiver
Salt og peber

Tilbehør: nye kartofler eller ris.

Rengør fiskefilen og dup dem tørre. Bland revet citronskal, muskatnød, salt og peber i en skål. Drys det på den ene side af fiskefilen og rul fisken så krydderiet vender indad. Sæt en kødnål i for at holde på rullen.

Skyl toscanakålen og lad det dryppe af og skær det derefter i grove strimler. Rødløget skæres i fine både og hvidløget hakkes fint. Fedtstoffet kommes på en kold pande og varmes svagt op. Løg og hvidløg svitses kort. Kom herefter skåret toscanakål på panden og vend det rundt til det er faldet let sammen. Fløde og gurkemeje hældes over kålen og vendes rundt. Læg herefter fiskerullerne oven på toscanakålen. Læg en citronskive på hver fiskerulle og læg herefter låg på. Lad det dampe ved svag varme i ca. 12 min. Lige til fiskene er mørere.

Server straks med nye kartofler drysset med bredbladet persille og citron.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.