Less Meat - Meatless - Lad det grønne overtage køkkenet

Bite Size madkurset er lækre mundrette bider, der dækker alt fra tapas, antipesto, sliders, snack, forretter til hors d'oeuvres

Mere grønt – mindre kød!

Er I klar på udfordringen med at skære op for grøntsagerne, og lidt ned for kødet i køkkenet?

Så tilbyder Madværkstedet nu ”Less Meat – Meatless” – et kursus med hovedfokus på det plantebaserede, og inspirationen til at skære ned for jeres kødforbrug.

Flexitar muligheden bliver oftere og oftere nævnt i flæng med mulighederne som vegetar og veganer, og dækker som regel over at man vejer den plantebaserede del af kosten tungere, end køddelen. En ting der ikke bare er en fordel for naturen og pengepungen, men som også har adskillige fordele sundhedsmæssigt og som giver nye smagsoplevelser i køkkenet.

Madværkstedet kommer med input, opskrifter og inspiration til hvordan I skærer ned for kødforbruget derhjemme, I får fifs og tricks til at åbne op for mulighederne i bl.a. bønner og linser og hvordan I sætter grønt, krydderier, og kvalitetsolier op mod hinanden så I oplever den FULDE smagsoplevelse. I kommer hjem med gode opskrifter I kan arbejde videre med derhjemme og får nyttig viden om vegetabilske proteiner og sunde olier.

Kurset varer i ca. 4 timer, hvor vi laver en smuk, lækker og farvestrålende buffet, baseret på overvejende lokale og økologiske råvarer, og med et minimum af mælkeprodukter og gluten.

Til sidst nyder vi middagen sammen i godt selskab, under vores hyggelige ”Cook & Talk”-koncept.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.