Fisk & Skaldyr

Når der står Fisk og skaldyr på menukortet hos Madværkstedet, hedder underviseren Pierono Gnoni. Pierono er født og opvokset i Italien, har 20 års erfaring i restaurationsbranchen og brænder for at formidle nogle af hemmelighederne bag det populære italienske køkken.

De naturlige råvarer, de gode olier og de velkendte italienske smagsnuancer er alle sammen tilstede, når der trylles i køkkenet med Pierono ved roret.

Pierono er velbevandret i det sydlandske køkken, med 20 år i restaurationsbranchen bag sig, og tilbyder kurser for hold i bl.a. fisk og skaldyr, ægte italiensk pizzabagning og god italiensk madlavning.

Et hold står klar til en hyggelig aften med Peirino Gnonis undervisning i sydlandske fisk og skaldyr
Fisk og skaldyr går sig fantastisk godt i enhver menu - og på middagstallerkenen

En italiensk aften med fisk og skaldyr på programmet kunne byde på denne menu:

Forret: (Antipasto)
Pepata di cozze
Dampede blåmuslinger med hurte

Mellemret: (Primo piatto)
Risotto agli asparagi e gamberetti
Hjemmelavet risotto med rejer og asparges

Hovedret: (Secondo piatto)
Filetto di salmone croccante
Ovngratineret laksefilet, serveres med balsamicomarinerede kartofler og sauterede grøntsager med frisk ingefær 

Dessert: (Dolce)
Torta di mele
Æble tærte med chantilly creme

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.