COOK & TALK

Firmaevents med god smag – nøjagtigt som du vil have dem

Hos Madværkstedet skræddersyr vi madkurser, teambuilding, networking og kokkeskoler til virksomheden, uanset om det er medarbejderne, eller kunderne eller bare venner, der skal kræses for.

Konceptet kalder vi

COOK & TALK

COOK & TALK hos Madværkstedet er et velsmagende alternativ til alt, hvad man ellers kan sætte i søen for at ryste en hvilken som helst gruppe sammen. Her eksperimenteres, diskuteres, jongleres og braiseres, og før I ser jer om, kan I sætte jer til bords og nyde et veltillavet måltid mad kreeret af ordentlige, rene råvarer.

Du kan lade Madværkstedet stå for det hele eller selv være med til at udvikle et unikt COOK & TALK arrangement – nøjagtigt som du ønsker det. Uanset tema er deltagerne garanteret en dag eller aften med gastronomiske godbidder og sublimt selskab i hyggelige omgivelser, hvor alle kan være med uanset medbragte køkkenkundskaber.

Kontakt os i dag på  +45 3053 3548 og lad os sætte gang i dit COOK & TALK arrangement.

cook-and-talk-badge

Dit event kunne f.eks. være:

Vi kan være op til 30 personer i Madværkstedet og 40-50 personer til foredrag, spisning, undervisning, møde og lignende aktiviteter.
Vi har faciliteter, der kan dække følgende events:

  • MADKURSUS
  • KOKKESKOLE
  • TEAMBUILDING
  • SMAGNINGER
  • NETWORKING
  • WORKSHOP og UNDERVISNING

Ring og fortæl os hvilke ønsker og tanker I har, så vil vi hjælpe jer med at stykke et godt arrangement sammen, som passer til jer.

Det siger vores gæster…

I forbindelse med Danfoss Redan A/S teambuilding dag, valgte vi MAD som det bærende element. I den forbindelse valgte vi ”Madværkstedet” da omgivelserne og den imødekommenhed Jytte udviste for vores ønske om ”kundetilpasning” af arrangementet, hurtigt overbevist os om, at det var det rette sted for en vellykket dag.

Madlavning er udfordrende for både øvede og begyndere, hvilket også hurtigt viste sig, da Jytte gennemgik ”dagens udfordring” som var 3 ambitiøse retter fordelt på 15 deltagere. Der blev hurtigt fordelt opgaver, fundet redskaber og forberedt råvarer, som nøje var udvalgt hos de nærliggende økologiske leverandører. Jytte går ikke på kompromis med råvarer og sammensætter en sund og varieret menu, hvilket gør oplevelsen hel.

Det viste sig hurtigt, at det for nogen var udfordrende og dermed skabte det automatisk behovet for samarbejde. Jyttes navn blev ofte nævnt og hun kom hurtigt til undsætning, når det ”brændte på”.  Det hele endte med en velanrettet og velsmagende menu, stolte kursister og for projektet en succes, da alle arbejdede sammen på tværs og dialogen flød med nye og etablerede kollegaer – noget man ofte ikke når i hverdagen hvor opgaverne står i kø. Maden og atmosfæren skaber naturligt et afslappet miljø, som alle føler sig trygge og tilpas i.

Jeg kan varmt anbefale Jytte og ”Madværkstedet” som den rette samarbejdspartner til alle der går med tanken om at afprøve dette.

Maden og atmosfæren skaber naturligt et afslappet miljø, som alle føler sig trygge og tilpas i.

Tak for et super godt og veltilberedt arrangement.

Med venlig hilsen
Allan Nielsen, Salgsdirektør

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.