Cook & Talk

Cook & Talk events er madkurser baseret på det gode samvær

COOK & TALK – åbner op for snak og samarbejde.

Med Cook & Talk sørger vi for, at kollegaer, venner eller familie mødes til fællesskab, samvær og madeksperimenter i Madværkstedets eget køkken.

Hos Madværkstedet vil I blive præsenteret for spændende, sunde og overraskende retter, hvor smagen er i fokus. Madlavningen er hele rammen omkring at danne relationer på tværs af gruppen.

I fællesskab skal I kreere en menu ud fra gedigne og rene råvarer. Snakken og samværet er en naturlig del af madlavning, hvor der er garanti for, at ny indsigt og nye relationer kan opstå.

Det sociale og nydelsen i maden er altid i højsædet, og I vil i fællesskab blive sat til at kreere en menu. Vi bringer snakken og samværet ind i madlavningen, så ny indsigt og relationer kan opstå.

COOK & TALK er både forretter, forskelligt tilbehør, kød og dessert.

En menu kunne se sådan ud:

Forret:
Ørredtatar på artiskokbåd, chili/lime-marinerede kammuslinger, ærtepuré og rugbrødschips

Hovedret:
Kalvefilet med grov sennep, trøffelsauce, pommes anna, rød spidskål og fennikel med valnødder og blåskimmelost, blomkålscarpaccio

Dessert:
Kold rabarbersuppe med kokosis (helado de coco – mexico)

Snacks:
Smørristet honningbrød med vesterhavsost og sprødt æble

Menuerne ved Cook & Talk kan bl.a. indeholde skaldyr og grønt

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.