Bite Size - små mundrette bidder med stor smag

Cook & Talk events er madkurser baseret på det gode samvær

Små mundrette bidder

Bite size, tapas, mezé, antipasti, canapeer, hors d’oeuvre, starters, snack eller bare forretter. Uanset navn er små retter er populære. Små retter kan nydes over lang tid, uden at man som vært skal stå i køkkenet og svede over næste ret, imens gæsterne hygger sig i stuen.

Til tider kan det dog alligevel virke uoverskueligt at gå i gang med at sammensætte en masse små retter. Det gør vi noget ved. På Madværkstedets kursus ”Bite size – små mundrette bidder med stor smag” får du inspiration og overblik og lærer at lave en lang række små retter fra bunden uden at miste overblikket.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.