Bagværk & Sødt

Bagværk og sødt giver jer alle de rigtige tricks til det perfekte bagværk og den helt blanke chokolade

Bake it, till you make it!

Drømmer du om at blive en endnu bedre hjemmebager, så har du chancen nu.

Hos Madværkstedet får du finpudset bageteknikkerne og får nye fif til at opnå endnu bedre bageresultater. Du bliver klogere på meltyper, håndtering af dej, æltemetoder, hævemetoder, faldgruber og hyppige bommerter inden for bagværk. Alt sammen med gode råvarer og letanvendelige opskrifter.

Den søde tand

Går du rundt med en konditor i maven eller vil du gerne udfordres på dit håndværk, så lægger Madværkstedet gerne lokaliteter til eksperimenterne. Uanset om det er i liga med Den store bagedyst, fremstilling af påskeæg, cupcakes, småkager eller chokolade og konfekt, så kan Madværkstedet skrue det rigtige kursus sammen for kollegaerne, familien eller vennerne.

Til at undervise har vi en af deltagerne på det danske bagerlandshold.

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.